Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nagy tavaszi falutakarítás

2019.04.27

Tavasz közeledtével számos fórumon hallhatunk az önkéntes szemétszedési akciókról, ahol a szerte az országban nagytakarítanak az aktivisták.

Nincs ez másként Nyimben sem, hiszen sokéves hagyománya van már a faluban zajló Nagy Tavaszi Falutakarításnak.

A kezdeményezés Nyim Község Önkormányzatának a Siófoki Szakképzési Centrum Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájával való együttműködése keretében, valamint a helyi civil szervezetek közös megmozdulásával valósul meg idén 2019. április 27-én.

Azért szervezzük meg ezt a mozgalmat minden évben, hogy közösen tisztítsuk meg szűkebb-tágabb környezetünket! Egyúttal bízunk benne, hogy a résztvevők saját befektetett munkájának megbecsüléseként büszkén képviselik a környezettudatos gondolkodást!

Szeretnénk, ha a falubeli lakosok közül is minél többen csatlakoznának a dolgos kezű önkéntesekhez, és mutatnának jó példát gyermekeinknek, unokáinknak a szép, és tiszta falunkkal, Nyimmel!

A résztvevőknek reggelit és ebédet biztosítunk. A hulladékgyűjtés kellékeit, a zsákokat és a kesztyűket Nyim Község Önkormányzata biztosítja, az akció szervezőjeként pedig az összeszedett szemét elszállításáról is szakszerűen gondoskodik.

Részletek

Dátum:
2019.04.27