Vidéken újrakezdők

Nyim kedvelt kistelepülés a vidéken újrakezdők számára is.

A Balaton közelsége, jó földrajzi elhelyezkedése, az iskolák, óvodák, munkahelyek elérhetősége kétséget kizáróan a Nyimben való letelepedés mellett szólnak.

terkep

Ságváron – a Közös Önkormányzati Hivatal székhelyén- Nyimtől mindössze 4 km-re található a Ságvári Bóbita Óvoda és Bölcsőde, illetve a Szilády Áron Általános és Alapfokú Művészeti Iskola. A gyerekeket Társulási Megállapodás értelmében iskolabusz szállítja Ságvárra.

A Nyimtől 12 km-re elhelyezkedő Siófokon 1 bölcsőde, 9 óvoda,   4 általános iskolai intézményegység, 3 középiskola, és 1 főiskola található.

A Nyimtől 22 km-re fekvő Tabon bölcsőde és óvoda, 2 általános iskola, szakképző iskola és kollégium, valamint tanuszoda szolgálja a gyermekek nevelését, oktatását.

A kistelepülés Siófoktól 12 km-re fekszik, az M7-es autópályán könnyedén megközelíthető két megyeszékhely is: Székesfehérvár, és Veszprém, közúton pedig Tamási, és Tab települések érhető el fél órán belül.

Álláshirdetések:

Állások Siófokon (12 km) www. profession.hu
Állások Székesfehérváron  (58 km) www.profession.hu
Állások Veszprémben (62 km) www.profession.hu
Állások Tamásiban (33km) www.profession.hu
Állások Tabon (22km) www.profession.hu

A község kulturális, és közösségi élete rendkívül pezsgő, havonta családi, és kézműves délutánok, közösségi rendezvények színesítik a hétköznapokat.

A Családi Csivit rendezvényeink beszámolói ide kattintva érhető el.

„Nyim a nyugalom szigete”– szokták mondani, hiszen a lankás dombok közt megbújó kistelepülés, az erdők, mezők csendje valóban egy elszigetelt kis sziget érzését kelti az emberben, mégis karnyújtásnyira van a városi nyüzsgés, ha épp arra vágynánk.

ELADÓ INGATLANOK NYIMBEN

A hirdetések tartalmáért Nyim Község Önkormányzata nem vállal felelősséget!

Fénykép Leírás Ár Elérhetőség

Miért éppen Nyim? Tehetnénk fel a kérdést….

Azért,

…mert természeti környezete páratlan,

…mert tiszta a levegő,

…mert az épített környezete is gyönyörű,

…mert aktív kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas Nyim és környéke, legyen az vadászat, lovaglás, nordic walking, gyalogtúrák,

….mert kedvező földrajzi elhelyezkedése révén könnyedén elérhetők az óvodák, iskolák, munkahelyek!

Szeretettel várjuk! JÖJJÖN ÖN IS NYIMBE LAKNI!