Virágos Magyarország

FELHÍVÁS

Kedvezményes növény vásárlási lehetőség az Alsótekeresi Faiskola kínálatából.

Nyim Község Önkormányzatának célja a településen az önfenntartás és az esztétikus, szép környezet megvalósulásának támogatása. Ennek érdekébenaz Alsótekeresi Faiskolával együttműködési megállapodást kötött, amely megállapodás keretén belül évente 2 alkalommal (tavaszi és őszi előre meghirdetett időpontban) a faiskola, a teljes kínálatából kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a település lakóinak az önkormányzat közreműködésével.

Fontos, hogy a kedvezményes vásárlási lehetőség Nyim-i bejelentett lakhellyel rendelkezőknek lehetséges.

A szolgálatás igénybevételének menete a 2022 ŐSZ -el:

  1. Minden lakos a kiválaszthatja a számára szükséges növényeket, és ezt egy listába gyűjti, fajtanév, darabszám megjelölésével.

A növényválaszték megtalálható:

TELJES NÖVÉNYVÁLASZTÉK

A megvásárolni kívánt növények ára:

  • Általánosan elmondható a faiskola kiskereskedelmi árból 10-30% kedvezményt biztosítanak a település lakói számára (DE CSAK AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL SZERVEZETT TAVASZ ÉS ŐSZI KAMPÁNY ALAKALMÁVAL).
  • A pontos árakat a nyimi önkormányzati irodán lehet megtudni.

 

  1. A listába szedett, kiválasztott növények idei megrendelését az önkormányzat irodájában, személyesen, készpénzes kifizetés mellett megtenni 2022.november 2.-ig. Amelyről a megrendelő átvételi elismervényt kap.

 

  1. A megrendeléseket összesítjük, egyben megrendeljük a faiskolától és az önkormányzat költségén Nyimbe leszállítjuk.

 

  1. A tervezett szállítás 2022.november 12.-én reggel történik. A megrendelt növények ekkor vehetők át a Hivatal épület melletti területen. Ezen a napon 8:00-tól, kerül megrendezésre az első Nyimi növény börze Ennek keretén belül, akinek felesleges, vagy másokkal megosztható dísz- vagy haszonnövényei vannak, az elhozhatja és a másokéból válogatva, egymással cserélve, mindenki bővítheti kertjében lévő növények fajtáit.

Bíztatok mindenkit, hogy használja ki ezt a lehetőséget, hogy egyre több dísznövény, gyümölcsfa és haszonnövény legyen a telkeinken. A házainkhoz tartozó udvarok, előkertek és utcai területink minél szebbek és virágosabbak legyenek.

ÁRLISTA!

SZABADGYÖKERŰ FÁK LISTÁJA, melynek egységes darabára bruttó 2896 Ft.

November 12.-én délelőtt közterületeken faültetést tervezünk (több mint 30db fát szeretnénk elültetni). várjuk a segítőket!!!!!

Az első Nyimi növény börzén, faültetésen részvevők és a kedvezményes növény rendelést leadók ajándék tulipán hagyma csomagot kapnak.

 

Barátsággal:

Pistár Péter polgármester