A koronavírus miatt bezár a Bóbita Óvoda és Bölcsőde

Posted on

Tisztelt Szülők!

A 45/2020.(III.14.)Korm. Rendelet 2.§-ában döntött arról, hogy a bölcsődei, valamint az óvodai ellátást végző intézmény esetében az elhelyezés szerinti polgármester dönt az intézmények további működtetéséről.

2020. március 15-én az alábbi döntést hozta a Ságvári Bóbita Óvoda és Bölcsőde fenntartója, a Társulási Tanács Elnöke, és polgármesterei:

2020. március 17-től a Ságvári Bóbita Óvoda és Bölcsőde ZÁRVA tartását rendeli el a következő intézkedésig. 2020. március 16-án hétfőn ügyeleti rend szerint fogadja kizárólag azokat a bölcsődés és óvodás gyermekeket az intézmény, akiknek ezen a napon még nem tudja megoldani egyik szülője sem a gyermek biztonságos ellátását.

Erre a napra az alábbi szabályok vonatkoznak :

-Kizárólag teljesen egészséges, minden tünettől mentes gyermeket vehetnek át a dolgozók!

Akinél bármilyen tünet fenn áll, azonnal haza, illetve visszaküldik a gyermeket.

– Azok a gyermekek, akiknek szülője, hozzátartozója, vele egy háztartásban élő személy az elmúlt 2 hétben jött haza bármilyen külföldi útról, az nem jöhet óvodába már hétfőn sem.

– A korábbi intézményi szabályok szigorú betartása mellett minden gyermeknek minden ruházatát, személyes dolgát 16-án hétfőn haza kell vinni az intézményből. Ezért kérjük, minden gyermek esetében maximum egy fő jöjjön be és vigye el.a ruhákat.

Keddtől az intézmény teljes fertőtlenítése, takarítása történik, teljes zárás mellett.

Kérem megértésüket, türelmüket! Mindannyiunk érdeke, hogy ezt a kialakult helyzetet kezelni tudjuk! Töltsék hasznosan, sok közös játékkal, mesével az együtt töltött időt.

Ügyeleti telefonszám: Szabóné Szóládi Tünde: +3620/2314446

A döntés kihirdetéséért felelős: intézményvezető

Ságvár, 2020. március 15. 12:30.

Szabóné Szóládi Tünde – intézményvezető