Alpolgármester Asszonyt kérdeztük munkájáról, terveiről

Posted on Updated on

A hivatásában bizonyára rengeteg szülő, és kisgyermek ismeri Pappné Babodi Tímea alpolgármester Asszonyt, akinek a „polgári foglalkozása” óvónő.

– Nyimi Hírlevél: Az alpolgármesteri munka nyilván egy új feladat az Ön számára. Mennyi újszerű ez Önnek?

Pappné Babodi Tímea alpolgármester: Mivel már a harmadik ciklusomat töltöm képviselőként, rálátásom volt a különböző feladatokra. Kis falu Nyim, a Polgármesterünk nagyon lelkiismeretesen végzi a feladatait,nekem nagyon ritkán kell helyettesítenem. A felelősségvállalás közös, és szerencsére olyan képviselő- társaink vannak,akik bármikor kiállnak mellettünk!

– Nyimi Hírlevél: Nyim község Önkormányzatánál melyek a főbb feladatai?

Pappné Babodi Tímea alpolgármester: Főbb feladataim a kommunikáció,a kapcsolattartás óvodával,iskolákkal. Szervezem a kulturális programokat, valamint a Családsegítő Szolgálattal való kapcsolattartás is az én feladatköröm.  Szívesen meghallgatom az embereket,segítek amiben tudok.

– Nyimi Hírlevél: Ön hogy érzi, mi a legnagyobb kihívás számára ebben a ciklusban?

Pappné Babodi Tímea alpolgármester: Elsődlegesen a közmunka program!Megértetni az emberekkel,hogy nem csak a programban résztvevő közmunkások számára jelent lehetőséget a rendszer, hanem az egész falunak hasznára válik, bevételt teremt nekünk. No és persze változtatni a dolgozók munkamorálján!Termeljen és dolgozzon úgy,mintha a sajátját termelné!

– Nyimi Hírlevél: 2016-ban mi az elsődleges cél, amit meg szeretne valósítani Nyimben?

Pappné Babodi Tímea alpolgármester:Évek óta az a célom,hogy egy jobb faluközösségé formáljuk a községet! Azért szervezzük a különböző programokat,hogy minél többen csatlakozzanak a rendezvényekhez. Szeretném,ha a faluban működő Egyesületek munkája nem lenne hiábavaló! Pályázati forrásból szeretnénk egy közösségi házat létrehozni,ahol minden korosztály jól érezheti magát. Nagy álmom egy többfunkciós sportpálya, ahol mindenki mozoghat.