Természetterápiás tanösvény Nyimben? Igen, lehetséges!

Posted on

A Tesco Magyarországtól érkezett a hír: tetszett nekik a “nyimi nyugiösvény” ötlete, így megvalósíthatjuk azt a Magyarországon egyedülálló koncepciót, mely szerint egy túraösvényt mentális egészségjavító állomásokkal, természetterápiával ötvözünk!
“Örömmel értesítjük arról, hogy a 2023 tavaszán meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program tizenharmadik fordulójában az Ön által képviselt szervezet nyerte el az egyik legkreatívabb pályázónak járó különdíjat is, azaz a Tesco 400 000 forintos támogatását, melyet a támogatási összegen felül nyújt a vállalat.”

Köszönjük Nyim Község Önkormányzata és a Nyimi Öko Közösség támogatását a pályázathoz! olvasható a Gondolkodj zöldben – Imagine Green Egyesület Facebook oldalán.

A koncepcióra július 10-től augusztus 06-ig a siófoki Vak Bottyán úti Tescoban lehet szavazni, így még több támogatást tudnánk nyerni a megvalósításhoz!

Kérjük, hogy a természetterápiás elemeket is tartalmazó, a tervek szerint a Kási-várhoz vezető “Nyimi nyugiösvény”-re adjátok le voksotokat, ha arra jártok, és buzdítsatok erre másokat is!

A tanösvényt szeptembertől kezdjük el megtervezni, terveink szerint a következők aktív bevonásával: Nyim Község Önkormányzata, Nyimi Öko Közösség, Áramszünet – tette közzé közösségi oldalán az Imagine Green Egyesület