Újabb programok a rendezvénynaptárban

Posted on Updated on

Örömmel jelenthetjük be olvasóinknak, hogy Nyimben továbbra is pezseg a közösségi élet, és folyamatosan azon munkálkodunk, hogy lakosainknak, valamint az ide látogatóknak tartalmas szórakozást tudjunk biztosítani.

Idén február 14-től indul a Zsonglőr Klub szerdánként a nyimi Kultúrházban 17.00 órától.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szívesen sajátítana el néhány zsonglőr- trükköt. Az ehhez szükséges eszközöket is ők biztosítják.

 A klub látogatása ingyenes!

Azonban nem csak az aktívabb kikapcsolódás kedvelőire gondoltunk, mikor megálmodtuk, milyen új programok színesítsék az idei rendezvénynaptárunkat. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Retro számítógépes klubba is!

A technika rohamos fejlődésének köszönhetően, ma már minden háztartásban megtalálható a számítógép, okostelefon, tablet és az ezeken keresztül elérhető internet.

Nem így volt ez a ’80-as években, amikor egy- egy számítógép még kuriózumnak számított, és a programok kazettán és floppyn cseréltek gazdát. Ezt a korszakot szeretné visszaidézni Galambosi Ignác főszervező-foglalkozásvezető, főleg a gyerekek és fiatalok számára, illetve a nosztalgiázni vágyó felnőtteknek.

Ehhez a gyűjteményében megtalálható ’80-’90-es évek számítógépeit, játékkonzoljait biztosítja, célja, hogy megmutassa, erőszakmentesen is lehet szórakoztató a számítógép, és az oktatásból hiányzó technikatörténeti űrt is szeretné betölteni. Az ingyenes látogatható klub elsőként a 7-99 éves korosztályt célozza meg, előképzettséget nem igényel, havonta egyszer, szombatonként várhatóan reggel 10:00 – 18:00. között várja az érdeklődőket.

Első alkalom 2018.03.24.

Bővebb információ: Foglalkozásvezető és szervező: Galambosi Ignác (0620/3241040)