A harang mindenkiért szól

Posted on Updated on

Tisztelt nyimi Lakosok!

2022-ben településünk pályázott a nyimi temető korszerűsítésére és egy lélekharang elkészítésére. A pályázat során a lélekharangra kaptunk pályázati forrást. Mire a kivitelezéshez értünk, az Orosz – Ukrán háború és az egyéb tényezők a költségeket nagyon jelentősen megemelték. Így a pályázati forrásból kapott összeg nem elegendő a kivitelezés befejezéséhez.

Sajnos, jelen helyzetben a harangláb befejezését az önkormányzat egyedül nem tudja megfinanszírozni, mert a hiányzó forrás több százezer forintot jelent. Meggyőződésünk, hogy a készülő lélekharang temetőnk és településünk büszkesége lesz. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, minden apró segítségre szüksége van közösségünknek.

A pénzbeli hozzájárulásokat Nyim Község Önkormányzata bankszámlára történő utalással (50800245-10001174), vagy csekken történő befizetéssel tudja fogadni (csekkek elérhetőek a Nyimi Önkormányzati Irodában).

Szükség van még a beton alap, és a tető készítéséhez, valamint a harangláb felállításához fizikai segítségre is, és alapanyagokra. A fizikai felajánlásokat kérjük az önkormányzat irodájában jelezni (Nyim, Fő utca 65). Ezeket összegyűjtjük és a felajánlóknak visszajelzünk.

Minden adakozóval az Önkormányzat kollégái felveszik a kapcsolatot a támogatási szerződéssel kapcsolatban. “A harang mindenkiért szól”

Köszönettel várjuk megtisztelő felajánlásaikat: Nyim Község Önkormányzata