Kéthavi számlázásra tér át a DRV Zrt.

Posted on Updated on

A DRV Zrt. tájékoztatása szerint, 2017. év elején módosítja számlázási rendjét a részszámlákat is fogadó állandó lakossági felhasználóknál.

A számlázási rend tervezett módosításával – több magyarországi víziközmű-szolgáltató mintájára – a DRV Zrt. is kéthavi számlázásra tér át, hogy a számlázás ritkításával megtakarított költségeket, a szolgáltatás folyamatos fejlesztésére fordíthassa, a lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátásának, valamint a szennyvízelvezetés és -tisztítás zavartalanságának folyamatos biztosítása érdekében.

A számlázási rend módosítása után a felhasználók továbbra is szabadon bejelenthetik vízmérőállásaikat, és lekérdezhetik folyószámla egyenlegüket.

A társasági honlapon (www.drv.hu) lehetőség van előzetes díjkalkulációra is, aminek segítségével tájékozódhatnak a kéthavi számlázás esetén egy összegben fizetendő díjakról.

A számlázási módosítás kezdetekor ismételt tájékoztatást fog adni a Társaság.

Amennyiben kérdés merülne fel, a DRV ügyfélszolgálatán  a 40/240-240-es ingyenesen hívható telefonszámon, vagy az elektronikus levélcímen várják a lakosok megkereséseit– áll a Társaság honlapján.