Nyertes pályázataink

Posted on Updated on

Örömhírrel szolgálhatunk valamennyi nyimi lakos számára, hiszen két sikeresen zárult pályázat megvalósításába vághatunk bele hamarosan. 

A Nyimi Hagyományőrző és Kulturális Egyesület  sikeresen pályázott az Önkormányzattal együttműködve a Nemzeti Kulturális Alapnál Népzenei pályázaton, amely keretében 6 alkalommal kerül megrendezésre Nyimben népzenei koncert, amely táncházzal zárul.

Ennek a programsorozatnak a keretében kicsit közelebb kerülhetünk az igazi népzenéhez. A rendezvények részletes programjáról hamarosan külön tájékoztatást nyújtunk.

A másik sikeres pályázat szintén közös munka eredménye, amely ezúttal nem csak a Nyimi Hagyományőrző és Kulturális Egyesület és az Önkormányzat közreműködésével, hanem egy megelőző közösségi tervezés segítségével részesült pozitív elbírálásban. ennek keretében a játszótér és a Patak közötti zöldterület újulhat meg, fákat ültethetünk, Petanque pályát építhetünk, tűzrakó helyet alakíthatunk ki,  ez által bővülhet a közösség által birtokba vehető terület. A pályázat megvalósítása az őszi időszakban történhet, amihez sok szorgos kézre számítunk.

csak a Nyimi Hagyományőrző és Kulturális Egyesület és az Önkormányzat közreműködésével, hanem egy megelőző közösségi tervezés segítségével részesült pozitív elbírálásban.

mol_terv

Ennek keretében a játszótér és a Patak közötti zöldterület újulhat meg, fákat ültethetünk, Petanque pályát építhetünk, tűzrakó helyet alakíthatunk ki,  ez által bővülhet a közösség által birtokba vehető terület.

A pályázat megvalósítása az őszi időszakban történhet, amihez sok szorgos kézre számítunk!