A nőket ünnepeltük

Posted on

Egy várva várt programra került sor március elején, melyet nagy készülődés és izgalom előzött meg. Ez a rendezvény nem volt más, mint a nőnapi bál, melyre a szokásosnál többet kellett várnunk a pandémia miatt, azonban ez a kihagyás nem szegte a helyi férfiak kedvét. Újult erővel, és még több szívvel-lélekkel készültek, hogy egy igazán színvonalas estével kedveskedjenek nekünk, nőknek. A bált Pistár Péter polgármester nyitotta meg, majd a C&M Dance Studio táncosai mutatták meg ragyogó tánctudásukat színvonalas műsorukon keresztül, és végül egy igazi különleges táncos show-val zárult az est műsoros része, melyet a helyi férficsapat tagjai adtak elő.

A műsorszám egyaránt volt vidám, ötletes, látványos, és felejthetetlen, igazi megkoronázása volt az estének, és remek alapja a báli hangulatnak. Az ízletes vacsora felszolgálása és a virágok átadása után kezdetét vette a bál, melyhez a talpalávalót a Sipos Tibor – Horváth Gábor alkotta duó szolgáltatta.

Az elmaradhatatlan tombolasorsolás során a szerencsésebbek értékes nyereményekkel gazdagodhattak. Aki eljött, biztosan nem bánta meg, hiszen egy igazán jó hangulatú, tartalmas estét zártunk. Köszönjük szépen nektek, Férfiak!

Az eseményről készült fotógaléria az önkormányzat facebook oldalán tekinthető meg.