Újabb pályázati sikerről számolhat be a Hagyományőrző Egyesület

Posted on Updated on

“DIGITÁLIS JÖVŐ- DIGITÁLIS VÉDELEM- DIGITÁLIS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁNAK HATÁSA ÉS DILEMMÁI”  címmel nyújtottunk be pályázatot a Magyar Falu Program keretében. A program megvalósítására 2.535.000 Ft támogatást kapott az egyesület, ez által a település, hiszen a program megvalósításával valamennyien gyarapodni fogunk.

Az egyesület által létrehozott köztéri közösségi terek állag megóvását- rongálások megelőzésére térfigyelő kamerák kihelyezésére nyújtottunk be pályázatot.

A pályázat célja továbbá, hogy a fiatal generáció számára ezzel biztonságosabbá tegyük a szabadidő eltöltéséhez a közösségi tereket, hogy ezek a helyszínek ne adjanak otthont a droggal, dohányzással való találkozásnak.

Mindemellett a település lakosságának szeretnénk a beszerzett kamerarendszer működésének bemutatásával a digitális valóságról, a személyiségi jogok védelméről, az adatvédelemről és az internethasználat, közösségi média veszélyeiről ismereteket nyújtani.

Ezúton is szeretnénk megköszönni országgyűlési képviselőnk Witzmann Mihály  támogatását, amellyel hozzásegített minket ahhoz, hogy valamennyi elképzelésünket, meg tudjuk valósítani, és ehhez a szükséges anyagi források is rendelkezésre álljanak.

Ezzel a pályázattal együtt az elmúlt két évben összesen 4.535.000,- Ft támogatást kapott az egyesület, és még egy benyújtott pályázatunk vár elbírálásra.

A program részleteiről hamarosan tájékoztatjuk a kedves lakosságot.