Akik nélkül nem jött volna létre

Posted on Updated on

Évről-évre egyre többen támogatják Falunapunkat, mely nagyon nagy örömmel tölt el bennünket. Nemcsak helyi magánszemélyek és vállalkozók járulnak hozzá ehhez a számunkra jelentős naphoz, hanem olyan magánszemélyek és vállalkozók is, akik valami miatt kötődnek településünkhöz. Emellett egyre több nagyobb cég is támogatóink sorát gyarapítja, melynek köszönhetően igazán színvonalas ajándékokkal és tombolatárgyakkal tudunk kedveskedni a rendezvényünkön részvevő helyi lakosoknak és az idelátogató vendégeknek egyaránt.

Köszönjük tehát a BAHART Zrt-nek, a Bella Állatparknak, a Chef Burger’s- nek, a Kálmán Imre Kulturális Központnak, a kereki Madárkertnek, az NHSZ Kertfok Zrt-nek, a Pécsi Állatkertnek, a Roxy étteremnek, a siófoki TESCO áruháznak, a Zobori Élményparknak, az Exit Cirkusznak, a Balaton-parti Kft-nek, Siófok Város Önkormányzatának, a siófoki Turinform Irodának, a siófoki MC Donald’s étteremnek, a Royal Sütödének, a Balatonszabadi Húsboltnak, és a TRG-nek, valamint minden helyi illetve helyi kötődésű vállalkozónak és magánszemélynek, hogy

felajánlásával támogatta rendezvényünk létrejöttét. Továbbá ezúton is nagyon köszönjük azok segítségét, akik önkéntes munkájukkal hozzájárultak Falunapunk sikeres lebonyolításához.