Nálunk járt a Mikulás

Posted on Updated on

December 9-én, koraeste édes zsivaj töltötte meg a Kultúrházat. Ekkorra vártuk ugyanis a fehérszakállú télapót, aki idén végre valódi szánon érkezett kicsiny falunkba.

Azért, hogy a várakozás egyszerre legyen örömteli és tartalmas, ebben az évben is gondoskodott az önkormányzat, a könyvtárral és az Nemzeti Művelődési Intézettel karöltve, hogy a gyerekeknek egy újabb színvonalas műsort biztosítson.

Ezúttal a Grimask Színház látogatott el hozzánk, egy nagyon látványos, vicces, interaktív előadás keretében. Kicsik is, és nagyobbacskák is nagyon szívesen vettek részt a mókás színpadi feladatokban, melyeket – a nevétől eltérően – Komor László bábművész egyedi humorral, rendkívül közvetlenül tálalt fiatal, de rendkívül kritikus közönségének.

A műsor után megérkezett a Mikulás is, két segédjével, és teli puttonyával, hogy a nyimi gyerekek is megkaphassák az áhított csomagokat.

Ezután pedig egy kis vendégség is várt a legfiatalabb korosztályra, melyhez a sütemény felajánlásokat ezúton is nagyon köszönjük!

Ezúton köszönjük meg a Mikulás ünnepséghez való önzetlen anyagi hozzájárulásukat a Faluszépítő Egyesületnek, és Bodó Mariann-nak!