Nőnapi bál beszámoló

Posted on Updated on

Március 11-én szombaton a nyimi Kultúrházban köszöntöttük a Hölgyeket.

Pistár Péter polgármester megnyitójában a női lélek rejtelmeire hívta fel a figyelmet, hangsúlyozta, az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét! Férfitársai figyelmét felhívta, ahhoz, hogy egy nő ragyogjon, olyan férfi kell, aki ragyogtatja! Óvják, kényeztessék hát a szeretett Nőt, de ne csak egy nap, hanem az év minden napján! A köszöntőt követően a kapolyi néptáncegyüttes,  valamint a siófoki C&M Stúdió táncosai kápráztatták el a zsúfolásig megtelt Kultúrház vendégeit.

A színvonalas műsor után a Hölgyeket egy szál virággal, valamint  egy finom vacsorával lepték meg a férfiak, majd kezdetét vette a mulatság. Az Ikarusz Zenekar húzta a talpalávalót egészen hajnalig.

Meghívottaink visszajelzései alapján mindenki nagyon jól érzete magát, akadt olyan vélemény is, „kár, hogy egy évben csak egyszer van Nőnap…” Nőnapi bál valóban csak egyszer van egy évben Nyimben, de rendezvényeink  minden hónapban várják az érdeklődőket! Külön öröm számunkra, hogy vendégeinket egyre szélesebb körből üdvözölhetjük, hiszen most is számos siófoki,   és Tolna megyei bálozó kapcsolódhatott ki nálunk szombat este.

Képgalériánk az alábbi linken tekinthető meg: https://www.flickr.com/photos/zolka/sets/72157677850891914/