Sikeres volt a közös gyereknap

Posted on

punkosdi_kiralyvalasztasMájus 28-án reggel  az idő már kegyes volt a szabadtéri rendezvényeknek. 13 versenyzővel,  reggel fél 9- kor megkezdődött a Pünkösdi királyválasztás teke, asszonytolás, mocsárjárás,     töki- löki, íjászat, és rönkhajítás versenyszámokban. A szoros megmérettetést követően a királyi címet Babodi Zoltán nyerte.

A 2. helyezett Czunf Gyula, a 3. pedig Pistár Péter lett. Eközben elindultak a csapatok az akadályversenyre,ahol 10 versenyszámban mérették meg magukat a résztvevők. Legutoljára a királyválasztás versenyzői, az öregfiúk is elindultak, és fáradságot nem kímélve ők is lejárták a távot. A versenyt idén ismét a legapróbbak nyerték. Minden csapat kis ajándékcsomagot kapott a részvételért. Az ebédet követően kezdetét vették a délutáni gyermekprogramok, mivel az esemény a királyválasztáson túl a gyermeknap köré is csoportosult. A gyerekek körében a sláger az arcfestés, és a csillámtetkó volt.

A bátrabbak ügyességi versenyeken mérethették meg magukat.   A felnőttekhez hasonlóan idén is volt Kiskirály választás. Az idei cím büszke tulajdonosa: Babodi Dominik,és Pazdora György Csaba lettek.

A vidám napot az esti Tini Diszkó zárta.